donderdag 23 augustus 2018

Oogstrelende collectie Søstrene Grene

Het is al weer bijna september, de maand dat Søstrene Grene traditiegetrouw een nieuwe najaarscollectie uitbrengt. We moeten nog 2 weken geduld hebben, maar ik mag jullie al wel een voorproefje geven van deze mooie en wat mij betreft wederom bijzondere collectie.


Meer nog dan de vorige keren proef ik Scandinavië en dus Denemarken als ik de collectie bekijk. Waren de stoelen eerder van kunststof of zachte velours, dit keer hebben ze gebruik gemaakt van het typische lichte hout, waar Scandinavische interieurs bekend om staan. Dit gecombineerd met de voor Søstrene Grene kenmerkende zachte kleuren, maakt het een oogstrelende collectie, waaraan menig interieurliefhebber zijn hart kan ophalen.


Strakke gestileerde vormen geven het geheel een modern uiterlijk, de zachte stoffen en ingetogen kleuren zorgen voor warmte. Uiteraard is de vormgeving belangrijk, maar dit mag niet ten koste gaan van de functionaliteit. Om met Anna en Clara te spreken: "De magie van interieurontwerp is dat het tegelijkertijd je huis mooier én ruimtelijker kan maken".


Verrassend is tevens de toevoeging van bed-textiel aan het assortiment. Deze zomer zagen we dat al bij de Mini Home collectie voor de allerkleinsten, nu dus ook voor volwassenen. Uiteraard ook hier in de bekende zachte tinten.

 

De collectie wordt afgemaakt met een prachtige functionele keukencollectie en uiteraard zijn er ook weer bijzondere lampen, vazen en tal van andere accessoires beschikbaar.

 

De collectie zal in de winkels verkocht worden vanaf donderdag 6 september. Behalve de stoel, het stoelkussen, de wandlamp en de schraagtafel: deze zijn beschikbaar vanaf 20 september.
De nieuwe catalogus is zowel online als in één van de 12 winkels in Nederland beschikbaar. En natuurlijk ook in de winkels in de rest van de wereld ;)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten